Pepe: Faul? Oczywiście!

Autor: Rafał Bedlewicz | 26.09.2013 21:13 | komentarzy: 22 | kategoria: News |

Portugalczyk nie pozostawia wątpliwości. Gdy cała Hiszpania zastanawia się nad poziomem sędziowania w lidze, obrońca przekonuje, że w środowy wieczór Muniz Fernandez nie pomylił się odgwizdując w doliczonym czasie rzut karny, który zapewnił Realowi Madryt zwycięstwo nad Elche.

Przeciwnik zdecydowanie nie był zainteresowany piłką. Mocno mnie przytrzymywał, blokował, sprawił, że upadłem. Nie mam wątpliwości, że decyzja arbitra była słuszna analizuje stoper ,,Królewskich''.

 Muniz Fernandez otrzymał dziś karę zawieszenia na dwie kolejki w związku z błędami popełnionymi w spotkaniu Barcelony z Sevillą. Niewykluczone, że arbiter odpocznie też w kolejnych tygodniach  hiszpański Komitet Techniczny Arbitrów nie przeanalizował jeszcze wczorajszego starcia w Elche.

Czytaj więcej o: Real Madryt, Hiszpania, Pepe

Podziel się tym artykułem ze znajomymi

Skomentuj przez Facebooka

Treści o podobnej tematyce:

Komentarze (22)

Komentarze są domyślnie ukryte dla niezalogowanych

Pokaż komentarze