Witam, bardzo nurtuje mnie pytanie na temat sprzedaży biletów na finał, które się dziś rozpoczęło. Otóż czy jeżeli zostanę wylosowany MUSZĘ kupić ten bilet, czy mogę zrezygnować i wróci on do puli i wylosuje go ktoś inny? Bo w sumie zależy mi aby tam jechać tylko jak moja ulubiona drużyna będzie w finale, więc jeżeli nie, to i tak muszę go kupić? Na stronie uefa nigdzie nie mogę znaleźć wzmianki na ten temat.
Nie mam pojęcia poza tym nie robiłbym sobie wielkich nadziei o
Prostych słów się boi największy nawet twardziel Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej Mówią że mnie kochasz i że mną nie wzgardzisz Prawdziwa moja miłość MANCHESTER UNITED
Bilety są imienne ale czytałem, że lata wstecz też były a sprawdzenie takiej ilości ludzi jest niemożliwe prawda to? Oczywiście jeśli wylosuję i będę musiał kupić a nie pojadę to jesteś pierwszy w kolejce;)
Hm nie wiem jak teraz ale na Euro 2008 bilety imienne jak odkupiłeś od kogoś to kilka h przed meczem przy stadionie zmieniali właściciela biletu jak się zgłosiłeś do tej "budki"
A tak BTW wesolutki jaka jest ta twoja fav. drużyną którą chciałbyś w tym finale zobaczyć ?
Prostych słów się boi największy nawet twardziel Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej Mówią że mnie kochasz i że mną nie wzgardzisz Prawdziwa moja miłość MANCHESTER UNITED
Od zawsze, na zawsze - Real Madryt:) Będzie, że kibicuję im od 8 roku życia to już 11lat i nareszcie przyszedł wiek kiedy można spełnić marzenie o wyjeździe na finał, jeżeli tylko przejdą 1/8:)
SIemka Jestem zainteresowany kupnem dwóch biletów na finał LM na Wembley... KIedy moze ruszyc sprzedarz biletów, ile moze kosztowac jeden bilet i gdzie kupić najtaniej (nie interesuja mnie oferty razem z noclegami itd. chce sam bilet) z gory dzieki i pozdrawiam